Nog even en dan is het weer zover dan zullen de zogenaamde mindere goden onder ons laten zien dat ze ook kunnen voetballen en kieperen, dan wordt ons mixtoernooi weer gespeeld. Een toch wel zeer gezellige afsluiting van weer een druk en spannend voetbal seizoen. Om dit toernooi ook dit jaar weer tot een gezellige dag te maken zullen we met elkaar een paar zaken goed moeten regelen. Kom op tijd voor aanvang van de wedstrijd zodat de leider niet tot de laatste minuut moet uitkijken of de spelers er allemaal zijn.

Neem voetbalbroek en voetbalsokken mee daar we niet voor elk elftal een compleet tenue ter beschikking hebben, maar voor de shirts wordt wel gezorgd. Heb jij je opgegeven maar moet je toch afzeggen, doe dit dan bij G.J.Greevink tel. 617039 of mail naar gjgreevink@gmail.com zodat deze zaken goed geregeld kunnen worden.

Ook dit jaar beginnen we wat later en spelen de wedstrijden zich alleen af na de middag. Het kwam ons ter ore dat menigeen toch wat moeite heeft met zo’n lange dag, daarom proberen wij het op deze manier om op toch zoveel mogelijk spelers de gelegenheid te geven om mee te spelen.

Wil ik langs deze weg nogmaals al onze sponsoren van dit toernooi hartelijk bedanken voor de bijdrage die jullie geleverd, zodat het weer mogelijk was om dit toernooi te organiseren.

Ook onze dames zullen vertegenwoordigd zijn tijdens het Mixtoernooi. Zij zullen de teams komen versterken met veel elan, let maar op.

Elke dame speelt minimaal de halve wedstrijd mee . En elk doelpunt dat zij maken zal voor 2 doelpunt tellen.

Ook dit jaar zullen de strafschoppen series vervangen worden door onze “shoot out”.(dit geld dus niet voor de dames, die mogen gewoon een strafschop nemen)

De regels hiervoor zijn: De keeper staat op de doellijn en de speler met de bal op de midden stip. Nadat de scheidsrechter heeft gefloten, heeft de speler 20 seconden de tijd om te scoren. De bal mag alleen in voorwaartse richting of opzij worden gespeeld. Ook als de bal tegen de keeper of de paal wordt geschoten en de komt terug is het over en uit. Komt hij tegen de keeper en blijft voorwaarts of opzij dan mag er door gespeeld worden. Verder gelden de buiten lijnen als speelveld en het strafschopgebied is waar de keeper de bal met de handen mag spelen. Ik wens iedereen een fijne en vooral een gezellige dag toe.

Zoals iedereen wel weet worden na het toernooi ook de prijzen van de minst gepasseerde doelmannen en de meeste doelpunten makers zowel bij de jeugd als de senioren uitgereikt.

SPONSOREN

NEMACO VERHUUR MIXTOERNOOI S.V.V.N.

TOYOTA KONIJNENBELT

SUPPORTERS VERENIGING S.V.V.N.

HL ECO SERVICES

FOTO VAKLAB

DRUKKERIJ PONSTEEN

PAVRO MACHINE FABRIEK

NEMACO VERHUUR

DUKO FOURNITUREN

SANGER IBCT