Notie: Waar u staat mag u uiteraard ook uw kind lezen.

Alle wijzigingen van leden ten aanzien van SVVN geschiedt via de ledenadministrateur. U kunt hier denken aan het aanmelden van leden, het afmelden van leden of het wijzigen van gegevens. De ledenadministrateur van SVVN is Jan Hoogenkamp.

Aanmelden

Als u zich wilt aanmelden als lid van SVVN kunt u een aanmeldingsformulier invullen. Dit formulier kunt u hier downloaden.

U kunt het aanmeldingsformulier ook ophalen in het clubgebouw aan de Rossinistraat 2 te Nijverdal. Het aanmeldingsformulier dient volledig te worden ingevuld en met één pasfoto (Vanaf 12 jaar voor de spelerspas) en een kopie van uw legitimatiebewijs (Voor de KNVB) in te leveren bij Jan Hoogenkamp, Boomcateweg 31 te Nijverdal. Na aanmelding zal er door SVVN contact met u worden opgezocht voor informatie over trainingen en in welk team u voetbalt.

Als men zich aanmeldt als lid van onze voetbalvereniging, ontstaat vanaf dat moment de plicht tot contributiebetaling. De contributie wordt per kwartaal geïnd.

Omdat een zo groot aantal vrijwilligers binnen de vereniging actief is, kunnen we het contributiebedrag in vergelijking met andere sport/voetbalverenigingen laag houden. Hieronder staat een overzicht van de contributiebedragen die nu gelden (01-01-2015).

Senioren (alleen veld) € 19,25 per maand

Senioren (alleen zaal) € 16,75 per maand

Senioren (veld en zaal) € 27,25 per maand

Senioren 35+ competitie € 9,25 per maand

Jeugd 15 t/m 18 jaar € 12,75 per maand

Jeugd 12 t/m 14 jaar € 10,25 per maand

Overige jeugd € 8,75 per maand

F-League € 6,50 per maand

Rustend lid € 6,50 per maand

Voor meer informatie kunt u door hier op te klikken de informatiegids downloaden.

Wijzigingen

Het is belangrijk wanneer uw gegevens wijzigen dit door te geven aan de ledenadministrateur. Op deze manier blijven gegevens up-to-date en blijft u bereikbaar. U kunt uw gegevens wijzigen door naar Jan Hoogenkamp te mailen. Zijn mailadres is jan.hoogenkamp@live.nl.

Afmelden

De afdrachten aan onder andere de gemeente en de KNVB moet SVVN aan het begin van het seizoen vooruit betalen. Daarom is het alleen mogelijk om alleen aan het einde van het seizoen af te melden als lid van SVVN. Het voetbalseizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Opzeggen en overschrijven moet vóór 31 mei, omdat een opzegtermijn van een maand wordt gehanteerd. Afmelden doet u door een mail te sturen naar de ledenadministrateur. Zijn mailadres is jan.hoogenkamp@live.nl.

U bent pas afgemeld als lid als de mail door de ledenadministrateur is beantwoord!